Powered by

Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.bnr.nl!

Vacatures.bnr.nl is samen met het FD hét platform om ondernemende professionals (met een economische en financiële focus) te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden professionals BNR.nl waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.bnr.nl?

  • BNR.nl wordt zeer gewaardeerd en is samen met het FD hét platform voor ondernemende professionals (met een economische en financiële focus)
  • De website wordt maandelijks bezocht door 3.000.000 bezoekers, waarvan 450.000 uniek.
  • De Job agent met daarin de nieuwste vacatures wordt direct verzonden aan potentiële kandidaten
  • BNR Nieuwsradio maakt nieuws voor nieuwsgierige mensen die verder kijken en luisteren. 34% van de luisteraars hoort tot de B-to-B doelgroep (directeur/eigenaar/hoger management, 25-65 jaar, werkt >25 uur/week). Denkt u voor vacatures aan: sales, marketing (> €40.000 per jaar).

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze adviseurs via 085 303 2660 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacatureplaatsing

Wilt u zo snel mogelijk een kandidaat vinden voor een openstaande vacature?

€199,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van BNR.nl brengt vraag en aanbod voor ondernemende professionals effectief bij elkaar. Via BNR.nl verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste doelgroep bekent te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via vacatures.bnr.nl vinden zij snel en gemakkelijk alle voor hen relevante vacatures.